Over ons

RESOLV maakt het verschil!

Wij zijn een advies- en interim bureau, speciaal voor de Kinderopvang en Zorg & Welzijn. Wij werken samen vanuit de wil om te helpen en zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en vraagstukken. Als ervaringsdeskundigen en zelf startende adviseurs zijn wij actief op het snijvlak van HR(M), Finance & Control en managementinformatie. Dit doen wij met passie voor flexibiliteit en staan voor een hoge kwaliteit.  Wij werken samen aan dat ene doel: een vitale, dynamische Kinderopvang of Zorg & Welzijn organisatie, die zelfredzaam is met geborgde continuïteit van processen en met grip op haar bedrijfsvoering.  

Disciplines verenigd

De domeinen Finance en HR kennen geen geheimen voor ons. Wij combineren de voordelen van “zelf doen” als adviseur, met de toegevoegde waarde van uitbesteden. Wij ondersteunen voornamelijk kinderopvang en zorgorganisaties bij het stroomlijnen van hun bedrijfsvoering, personeelsbeleid en/of financiën. Denk hierbij aan advies, maar ook (tijdelijke) ondersteuning wanneer er behoefte is aan (extra) personeel door een project of uitval.

Onze dienstverlening

Meer weten over onze dienstverlening? Klik op onderstaande links voor meer informatie. 

‘RESOLV maakt het verschil!’

Adviseurs Kinderopvang en Zorg & Welzijn    |    Finance & Control, BI, HR & zorg Experts    | Interim management    |    Bemiddeling & Detachering    |    Multidisciplinair support