Maak kennis met...

De domeinen Finance en HR kennen geen geheimen voor ons!

Marcel Karsten     

Marcel Karsten MSc. MFC - partner                      Gijs Ramaker MSc.- partner 

 06-21897200 | karsten@resolv.nl                         06-21446800 | ramaker@resolv.nl

Gijs Ramaker HR & BI professional 

Wie is Gijs?

Mijn naam is Gijs Ramaker en ben  getrouwd en vader van een zoon. Ik houd erg van muziek en ga daarom graag naar concerten en festivals. Verder besteed ik graag tijd aan mijn klassieke Alfa Romeo.  


Ervaring?

Sinds 2007 heb ik  ervaring in diverse HR-rollen binnen een internationale ICT consultancy organisatie. Daarnaast ervaring als Digital Marketing Lead en Business IT consultant, waarbij ik in de rol van  extern  applicatie consultant (CRM) heb ik voor diverse klanten gewerkt op het snijvlak van business en IT. Sinds 2017 zelfstandig ondernemer waarbij ik graag werk op het snijvlak van HR en IT. Mensen in beweging krijgen door het stellen van de juiste kritische vragen spreekt mij aan. Als ervaringsdeskundige met kinderopvang en zorg word ik graag uitgedaagd om na te denken over procesverbeteringen, op een zodanige manier dat deze aansluit bij de verwachting van de klant, of deze zelfs overstijgt. 

 

Mijn kracht:

Ik durf verder te kijken dan gebruikelijk binnen het HR-werkveld. Door mijn ervaringen ben ik in staat om vanuit HR bruggen te bouwen en snel te schakelen met andere disciplines.  Ik vind het leuk om problemen in complexe omgevingen op te lossen en ben een echte team-player: enthousiast, stabiel, analytisch en ondernemend. Centraal in mijn aanpak staan de ontwikkeling van het individu en het team, zodat dit de organisatie verder brengt. 

Marcel Karsten Finance & Control & BI professional 

Wie is Marcel?

Mijn naam is Marcel Karsten (1970) en ben getrouwd en vader van drie (volwassen) zonen. Net zo als Gijs houd ik erg van (stevige) muziek en ga daarom graag naar concerten en festivals. Verder mag ik graag met vrienden motorrijden en genieten van een mooi leven met gezin, friends & family en op z'n tijd van een goede whisk(e)y.


Ervaring?

Teveel om op te sommen... kleine poging: 30+ jaar in accountancy, finance & control binnen profit en not-for-profit organisaties, met nationaal als internationaal werkveld, van bewaken van financieel-administratieve processen tot faillissementstrajecten. Van control tot finance manager/directeur. Echter ook meer generieke rollen als adviseur, kwartiermaker, projectleider als manager/directeur bedrijfsvoering. Sinds 2007 zelfstandig actief en vanaf 2008 actief binnen de kinderopvang en sinds 2014 in de ouderzorg.


Mijn kracht:

Ondernemersgeest in combinatie met de drive tot waardecreatie! Multidisciplinair (samen)werken, communiceren en verbinden. En het belangrijkste...werken met een 'lach'! Want een dag niet...juist!

‘RESOLV maakt het verschil!’

Adviseurs Kinderopvang en Zorg & Welzijn    |    Finance & Control, BI, HR & zorg Experts    | Interim management    |    Bemiddeling & Detachering    |    Multidisciplinair support